10 szuper ajándék 10000 Ft alatt

Készülj fenntartható, praktikus és menő ajándékkal húsvétra is

A húsvét – és egyik ünnep sem- csak az ajándékozásról szól. De gyerekes szülőként nehéz elkerülnünk a Mikulás, Jézuska és a húsvéti nyuszi szerepeket. Én bevallom, nem is szeretném. Nem hiába mondják, hogy a legjobb dolog a világon örömet szerezni másoknak. Imádom nézni, ahogy figyelő szemekkel bontogatják a gyomagokat vagy, ahogy ilyenkor húsvétkor szokás nálunk, kutatják át a kert legapróbb zugát is 1-1 elrejtett ajándékért.

A mai világban, a széles kínálat mellett sokszor nehéz tudatosnak maradni, és igazán átgondoltan vásárolni. A gyerekek számára pedig nem is az a fontos, hogy mi, mennyiben kerül, inkább az, hogy szívüknek kedves ajándékot kapjanak.

Ha nálunk választasz ajándékot, akkor nem csupán egy táskát, kulacsot vagy törölközőt adhatsz szeretteidnek.

Mindezekben benne lesznek a közös kirándulások élményei, a családdal együtt töltött percek képei, a tavaszi piknikek, a kincsgyűjtések, a nagy szaladgálások.

Fenntartható, újrahasznosított termékeink értéket, minőséget közvetítenek.

Mutatunk pár ajándékot, amelyek biztosak vagyunk benne, hogy mindenki számára kedvenc kiegészítő lehet, emellett praktikus, fenntartható és környezetbarát eljárással készült, magas minőségű, európai és hazai gyártók termékei.

Nézd meg húsvéti ajálatunkat vagy válogass az alábbi termékek között.

Ajándékok 5000 Ft alatt

Ajándékok 10000 Ft alatt

Legépszerűbb fenntartható ajánlataink

Szűrés ár szerint

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Planetino
[]