A menő hátizsákok elengedhetetlen kelléke: kulacsok gyerekeknek a fenntarthatóság nevében!

A sulitáska már mindenkinél készen áll a tanévkezdésre? 

A tolltartóban katonás rendben sorakoznak a színes ceruzák? 

Az üresen unatkozó füzetek már alig várják, hogy teleírják őket matek példákkal?

…és ugye a tökéletes kulacsról sem feledkeztetek meg, amibe a kedvenc “anyatea” kerül majd minden reggel?

Talán az már senkinek nem újdonság mekkora problémát okoznak a műanyag hulladékok – főleg a PET palackok -, nem csak a bolygónknak, de a szervezetbe jutó mikroműanyag szennyeződéseknek “köszönhetően” is.  Épp ezért fontos már a kezdetektől ennek teljes elhagyására, és megfelelő alternatíva használatára tanítanunk a gyermekeinket. Szerezzünk be számukra olyan menő kulacsot vagy termoszt, amit nem csak ők, de bolygónk is szeretni fog!

Az első a praktikum, a második a fenntarthatóság, a harmadik a szuper cuki minták, amik közül egyszerűen lehetetlenség választani!

Na jó, a sorrenden lehet vitatkozni, de a lényeg, hogy a Fresk kulacsai és termoszai a legmenőbb sulis vagy éppen ovis kiegészítők, rozsdamentes acél falának köszönhetően a hideg és a meleg ital hőmérsékletét is megőrzik és garantáltan semmilyen oda nem illő anyaggal nem szennyezi a kicsik szervezetét, ráadásul kétféle kupakkal érkezik, amit a használatnak megfelelően tudunk cserélni attól függően, hogy a kirándulás kötelező darabja, vagy a sulitáskába kerül. Bár időtállóságának hála, akár egyetlen egy darab is elég lenne belőle hosszú évekig, na de ki tud megállni egynél, amikor sünis, bálnás, tacskós és pingvines is létezik belőle?!

Metál jöhet??

Akkor a Pellianni mini, hőtartó kulacsait is imádni fogod! Extravagáns metál pink, metál zöld és metál gold színekben pompáznak, így már messziről ki lehet szúrni ki a legmenőbb a suliban! 

Akik a minimalista vonaltra esküsznek, azoknak is készült ám egy kollekció, több féle izgalmas színben kapható, biztonsági reteszes kupakkal.

Ftalát-, ólom- és BPA-mentes előállításának köszönhetően sem károsanyagot nem bocsájt ki, sem a környezetet nem károsítja, és ráadásul kialakításának hála tökéletesen tartja a hőt!

…és akkor jöhet a legjobb hír mindezek után?

Egész hónapban ingyen házhozvisszük bármelyik kulacsot is választod, ráadásul a vásárlók között egy Fresk rozsdamentes acél ételhordó is gazdára talál majd. Madaras, jegesmacis vagy pitypangos mintában? Te döntesz! Vásárlásodnál használd a “szeptember” kuponkódot, hogy részt vehess a sorsoláson! 🙂

One thought on “A menő hátizsákok elengedhetetlen kelléke: kulacsok gyerekeknek a fenntarthatóság nevében!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Planetino
[]