A Planetino-ról

Kislányom féléves kora körül kezdtem el utánajárni a babaétkészleteknek, amelyeket szívesen használnék a hozzátáplálás során. Fontos volt számomra, hogy az étkészletek károsanyagmentesek és környezetbarátak legyenek. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a külföldön már ismert környezetbarát anyagokból itthon leszűkült termékkínálattal rendelkeznek a boltok, illetve bizonyos anyagokból teljes hiány van. Az általunk is használt termékek pedig gyakran elszíneződtek, mellékíze lett a benne tálalt ételeknek, italoknak még a gondos tisztítás után is.

Így fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy létrehozok egy webshopot, ahol a legkisebbek számára is megfelelő, károsanyagmentes étkészletek érhetők el. A termékpaletta a megfelelő termékek felkutatása során egyre bővült, így született meg Planetino, a mini bolygó, ahol a babák, kisgyermekek számára próbáltunk megteremteni egy jobb, környezetbarát világot. Így már nem csak étkezés, itatás kategóriákban, de a babaápolásra, fürdetésre, gyermekjátékokra kiterjedően is találhattok egy kisebb választékot.

A forgalmazott márkák termékei bevizsgált, túlnyomórészt környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokból készültek (pl.: bambusz, búzarost, kukoricarost, rozsdamentes acél, üveg, orvosi szilikon, organikus pamut…stb), letisztult, skandináv dizájn alapján, hogy a mai divatnak és persze a kicsik ízlésének is megfeleljen.

,