AJÁNDÉK Kupon Koszorú

Kuponkoszoru

(Letölthető pdf linkkel!)

Kedves Olvasók!

Azt hiszem, egyet értetek, ha kijelentjük, hogy mindannyiunk mögött egy nagyon nehéz év áll, sok esetben távol a családunktól, barátainktól, szeretteinktől.

Mi, az alábbi vállalkozóNŐK összefogtunk és összeállítottunk Nektek egy kuponfüzetet, hogy megpróbáljuk kicsit szebbé, boldogságban, szeretetben gazdagabbá tenni legalább a karácsonyi időszakot. A kuponfüzetben főleg baba-mama termékek és szolgáltatások témában nyújtunk kedvezményeket, de a család férfi tagjainak is próbáltunk kedveskedni kicsit. Igyekeztünk különleges figyelmet fordítani Rátok, kedves Anyukák, hiszen amellett, hogy vállalkozónők vagyunk, egyben anyák is és tudjuk, mekkora terhet ró Rátok, ránk a hétköznapok túlélése, mégha teljes szívvel végzitek is a feladatokat.

Lapozgassátok hát a kuponfüzetet és amellett, hogy reméljük meglelitek a megfelelő karácsonyi ajándékot a családotoknak, szánjatok időt arra is, hogy magatokat IS megjutalmazzátok… mert idén a Jézuska nem csak a picikhez készül!

A kuponokat az adott kupon kibocsátójánál tudjátok felhasználni. Az érvényességi idő egységes, felhasználhatók 2021. január 31-ig. A kuponnal kapcsolatos kérdésekkel kérjük az adott márkák képviselőit keressétek a kuponon megadott elérhetőségeken.

Ezzel a karácsonyi kupon koszorúval kívánunk Nektek és Családotoknak áldott, békés Karácsonyt!

LETÖLTÉS:

A kuponokat ONLINE magazin formában itt éritek el:

https://bit.ly/33Oq1ur

A kuponokat PDF nyomtatható formában itt éritek el:

https://bit.ly/2SR8CL3

Planetino
[]