Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Herobility
Szülők fejlesztették. Csecsemők hagyták jóvá.
A Herobility végig vezet minket a szülőség útján, támogatva bennünket és gyermekünket. A Herobility termékeket szülők fejlesztették, ötleteiket valós tapasztalatokra és küzdelmekre alapozva. Úgy tervezték, hogy egy kis szuper-erőt adjon nekünk a mindennapi életben. Azért, hogy általuk egy kicsit mi is hősökké válhassunk. Az ilyen nagyszerű termékek fejlesztésével, valódi tapasztalataik felhasználásával támogatják a következő generációt és mindezek mellett fenntarthatóságra is törekszenek. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy megtalálják a bolygónk számára is legjobb anyagokat és megoldásokat.

Kezdetek

„Mikor harmadik gyermekünket vártuk, igazán megdöbbentem, hogy nem történt fejlesztés a cumisüvegek terén az utóbbi időkben. Próbáltam elképzelni a lehető legjobb cumisüveget és hamarosan rájöttem, hogy nincs hasonló a piacon. Kedves kislányom, Alva már úton volt, mikor elkezdtem megtervezni és fejleszteni a mi cumisüvegünket, ami végül még időben kész is lett. Alva imádta. Más babák és a szüleik is imádták. Gyorsan kedvenccé vált körükben. A tökéletes cumisüvegen kívül számos más innovatív baba terméket is forgalomba hoztunk a Herobility márkával 2017 februárjában.”

(Mikael Bergström, a Herobility AB és vezérigazgatója és alapítója)

Küldetés

A fenntarthatóság szem előtt tartásával a Herobility küldetése, hogy a legjobb babatermékeket hozza létre a világon. Ezért csak olyan termékeket hoznak létre, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és a lehető legjobb módon támogatják fejlődésüket. Ugyanakkor a Herobility termékek célja az is, hogy megkönnyítse a szülők életét.

Minden Herobility terméket magas színvonalú nemzetközi szabványoknak megfelelően terveztek és teszteltek. BPA-, BPS-, BPF- és DEHP-mentesek.

Herobility Eco-line termékei

A Herobility Eco-line termékei innovatív étkészletekből és cumisüvegekből áll – a következő generáció számára.

Higiénikus, biztonságos és fenntarthatóbb lehetőség a normál műanyaghoz képest. Biztonságosabb a gyermekek számára, kíméletesebb a bolygónkhoz. A termékeket növényi alapanyagokból gyártják, kukoricakeményítőből készült biológiailag lebomló műanyagból (PLA). A folyamat során a rostokat és a fehérjét elválasztják a kukoricakeményítőtől, hogy élelmiszerként és ipari alapanyagként hasznosítsák, így maximálva a növény felhasználását és abszolút minimumra csökkentsék a hulladékanyagot. Ahogy a növények növekednek, elnyelik a légkörben a széndioxidot. A növényi alapanyag jó alternatíva a hagyományos műanyagok számára, hőellenálló és kevésbé törékeny, mint az üveg vagy a kerámia. Ezen kívül méreganyagmentes és kiváló minőségű, ami nélkülözhetetlen a babatermékek előállításakor.

Planetino
[]