Mind a(z) 6 találat megjelenítve

SAGA Copenhagen
Történet a Saga Copenhagen-ről

A saga egy ősi északi történetmesélési módszer, amely az életről és a családról szóló történetet jelent. A Saga Copenhagen családunk meséjének jelentős részévé vált, ahol generációkon át együttműködünk, kreativitással, családunk DNS-ének fontos részeként. Ezért a Saga Copenhagenbe a szívünket tettük bele.

A Saga Copenhagen élén Ole és Charlotte áll, akik 2001 óta vezetnek belsőépítészeti vállalkozást. Kihasználva a tervezés és az üzleti tevékenység terén szerzett tapasztalataikat és tudásukat, nagylelkűen továbbadják azt a következő generációnak. Lánya és veje, Ida és Joacim tapasztalattal kreativitással és a kultúrák közötti kommunikációs tapasztalattal rendelkeznek. Nemrégiben Ida és Joacim új generációt hoztak a világra – ezzel egy új élet, új történet kezdődik.

A Saga Copenhagen segít a kicsiknek abban, hogy a lehető legjobban kezdjék életüket, biztosítva gyermekeid egészségének és jólétének fenntartható minőségét, miközben gondoskodik a világról és a környezetről. Segítünk a „keretek” megalkotásában a jövendő gyermekek számára, hogy biztonságban élhessenek bolygónkon az elkövetkező generációk során. A fenntarthatóság üzenetével és ugyanabban a szellemben gyártott termékeinkkel reméljük, hogy segíteni tudunk Nektek és másoknak abban, hogy változást hozzon a családod, a világ és az eljövendő generációk számára.

Annak ellenére, hogy a nevünk narratívára utal, nem csak az üzenetről beszélünk, hanem cselekszünk is! A támogatásoddal képesek leszünk változtatni – és egy lépéssel közelebb kerülhetünk egy világosabb világhoz.

Egy történet a tervezésünkről

Kialakításunk gyengédnek és megnyugtatónak tűnik, a színek pedig megfelelnek annak a hangulatnak, hogy puhának és időtállónak tűnjenek, és ez egy nagyon különleges okból van:

A mindennapi élet egy kisgyerekes családban mozgalmas, és sok minden túl gyorsan történik ahhoz, hogy a kicsik megemészthessék az egészet. Gyakran annyi benyomást és ingert kapnak a nap folyamán, hogy minden energiájukat az egész feldolgozásával töltik, ami nem tesz jót nekik, mivel ezáltal idegrendszerük egyre stresszesebb, kimerültebb és boldogtalanabb.

Gyengéd színeink, sima, puha anyagunk és minimalista kialakításunk biztonságos és kiegyensúlyozott környezetet teremt, amelyre a gyermekeknek szükségük van, hogy a megfelelő ütemben fejlődjenek és boldogan nőjenek fel.

A gyermekek érzékenyek és érzelmesek, ezért a Saga Copenhagen-nél büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket és mintákat készítünk, amelyek puhának, simának és gyengédnek tűnnek. Hisszük, hogy ez biztonságos és megnyugtató környezetben biztosítja a gyermekek számára az optimális gyermekkort.

Nem csak termékeink vizuális kifejezését tartjuk fontosnak, hanem gyermekeink egészségét és biztonságos nevelését; ezért az anyagokat is alaposan kiválogattuk. Kiemelt fontosságú a kiváló minőségű textíliák iránti nagy szenvedélyünk, termékeink minden szálát alaposan átgondoljuk és elkészítjük annak érdekében, hogy gyermekeid és otthonod számára a legmesésebb organikus és puha termékeket biztosítsuk.

Szeretettel, Saga Copenhagen

Planetino
[]