Nyitás :)

Sziasztok!

Nagyon-nagyon vártuk! Nagyon-nagyon készültünk! Hamarabb megszerettük, minthogy elkezdtük volna építeni! Reméljük Ti is hamar megkedvelitek az életet a Planetinon! 😊 Pattanjatok fel velünk az űrhajóra és nézzetek szét a Planetinon! Ez egy jobb világ… miniben…

Nyitás űrhajó

Az alap ötlet az volt, hogy létrehozzunk egy webáruházat, ahol a legkisebbek számára elérhetők olyan edények, itatók, evőeszközök, amelyek teljesen károsanyagmentesek és környezetbarát anyagból is készültek, sok esetben újrahasznosított is. Fontos szempont volt, hogy ne kelljen ezeket pár hét, hónap használat után lecserélni, mert kioldódik belőle valamilyen anyag, esetleg mellékíze lesz vagy elszíneződik. A termékek felkutatása során a kínálat bűvült, így már több témában találhattok nálunk hosszú élettartamú, tartós anyagból készült termékeket babátok, gyermeketek számára.

Böngésszétek a termékkategóriákat és fedezzétek fel a kínálatot!

Forgalmazott márkáink a holland Fresk és a svéd Herobility.

A Fresk babakollekciója friss, édes, makacs és kissé retro. Vidám és színes babakollekciójukat nagy odafigyeléssel tervezték Hollandiában – ötvözve a skandináv és holland dizájnt – és fenntartható gyártással készültek Európában. Textil termékeiket organikus pamutból készítették, ami így csodálatosan lágy a baba bőréhez és megfelelő kényelmet is nyújt.

A Herobility végigvezet minket a szülőség útján, támogatva bennünket és gyermekünket. A termékeket szülők fejlesztették, ötleteiket valós tapasztalatokra és nehézségekre alapozva. Úgy tervezték, hogy egy kis szuper-erőt adjon nekünk a mindennapi életben. Azért, hogy általuk egy kicsit mi is hősökké válhassunk. Az ilyen nagyszerű termékek fejlesztésével, valódi tapasztalataik felhasználásával támogatják a következő generációt és mindezek mellett fenntarthatóságra is törekszenek. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy megtalálják a bolygónk számára is legjobb anyagokat és megoldásokat. A Herobility Eco-line termékei innovatív étkészletekből és cumisüvegekből áll – a következő generáció számára.

Higiénikus, biztonságos és fenntarthatóbb lehetőség a normál műanyaghoz képest. A termékeket növényi alapanyagokból gyártják, kukoricakeményítőből készült biológiailag lebomló műanyagból (PLA).

További információkért keresd a Márkák menüpontot!

Reméljük, hogy termékeinket a Te babád is imádni fogja, gyűjstd össze a kollekció minden darabját a kendvenc mintájából!

Most nyitási akcióval várunk Titeket! Nincs más dolgotok, mint a termékek kiválasztása után a kosárnál megadni a  

Planetino2020

kuponkódot és a végösszegből levonjuk a 10% kedvezményt és ingyenes szállítást biztosítunk! (Az akció visszavonásig érvényes).

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, így amellett, hogy a forgalmazott márkáink is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egy jobb világot teremtsünk, mi is szeretnénk aktívan részt venni ebben a folyamatban. Vásárlásoddal minden hónapban egy olyan szervezetet támogatsz, amely igyekszik egy kicsit élhetőbbé varázsolni környezetünket. A blogon és közösségi média oldalainkon minden hónapban meghirdetjük, hogy a bevétel egy részéből milyen akciókat támogatunk.

Légy része Te is a jónak!

Kövess minket Facebookon és Instagramon további információkért és akciókért!

[]