Planetino Gyereknapi Facebook Nyereményjáték leírás és szabályzat

Nyereményjáték!2

🎉Planetino Gyereknapi nyereményjáték🎉


Vegyél részt a játékban és nyerj gyermekednek 👶👧👦 egy Fresk bambusz étkészletet 🍽! Gyereknapra még odaérhet! 🎈Ha szeretnél részt venni a sorsoláson, ragadd meg a lehetőséget:


✅Lájkold a bejegyzést!

✅Írd meg kommentben melyik étkészlet a kedvenced! (Innen tudsz választani: https://planetino.hu/termekkategoria/etetes/bambusz-etkeszletek/)

🕐Határidő: 2020. május 24. vasárnap 23:59

📢Sorsolás és ereményhirdetés május 25., hétfőn.


Köszönjük a bejegyzés megosztását és a Planetino oldal követését! 😊🥰

Planetino Gyereknapi Facebook nyereményjáték szabályzat

A nyereményjáték szervezője a Planetino Facebook oldal és (www.planetino.hu) webáruház tulajdonosaként Buriusz-Chajnáczki Andrea, (továbbiakban szervező). A játékban való részvétel a szabályzat automatikus elfogadását és a www.planetino.hu oldalon található ÁSZF és Adatkezelési szabályzat elfogadását is jelenti. A játék meghirdetése a Planetino Facebook oldalon, a Planetino webáruházban és a Planetino-shop Instagram oldalon történik.

A játékban részt vehet saját Facebook profillal rendelkező, 18.életévet betöltött természetes személy (Játékos), amennyiben az alábbi feltételeket teljesítette, továbbá valódi profillal rendelkezik és a szabályzatot elfogadja.

A játék időtartama: 2020. május 18. a poszt megjelenésétől 2020.május 24. 23.59-ig tart, a nyertes sorsolására pedig május 25-én hétfőn kerül sor.

A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos a Planetino oldal gyereknapi nyereményjáték posztját kedveli és kommentben megjelöli az általa kedvelt étkészletet. A megjelölt étkészlet nem feltétlenül tükrözi a nyereményt, annak mintájáról a szervező és a játékos privát üzenetben egyeztet a sorsolást követően. A nyertest számítógépes programmal sorsolják ki, véletlenszerűen, amennyiben a játékos nem felel meg a szabályzatban foglaltaknak, a szervező kizárhatja a játékból.

A szervező a játékos nyereményét a GLS futárszolgálattal kézbesíti a játékos által megadott (kizárólag magyarországi) címre az ÁSZF-ben megadott időn belül.

Amennyiben a nyertes játékos a szervező értesítésére 3 napon belül nem reagál, a továbbiakban nem jogosult a nyeremény átvételére és új sorsolás útján más játékosnak ítélheti a szervező a nyereményt.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a szabályzatot bármikor megváltoztathatja vagy értesítés, indoklás nélkül visszavonja.

A Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. Elismerjük, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Planetino
[]