Szülőverzum – az egyéletes kaland

babanaplo_nyitva

Partneri ajánló

A Szülőverzum.hu egy 100%-ban hazai, családi vállalkozás, melyet 2019-ben alapítottak. 

Prémium minőségű termékeket kínálnak, melyekkel a legszebb emlékeket lehet megőrizni a kisbabás évekről.

Indulásuk óta eltelt másfél évben hamar a kismamák kedvencévé váltak termékeik – különösen a Babakaland – prémium babanapló, melyre már több, mint 300 elégedett vásárlói visszajelzést kaptak.

babanaplo_114

A babanapló a babakelengye egyik legfontosabb része.

Olyan élményeket tudunk benne őrizni, amelyeket később nagyon jó érzés lesz felidézni. Akár nosztalgiázni szeretnénk, akár rosszabb napjainkon is azonnal mosolyt fog csalni az arcunkra a sok szép, meghitt emlék. Mindig büszkén fogja fellapozni a szülő a kisbabájával töltött első évek legszebb pillanatait.

Nem csak a szülőnek lesz öröm kézbe venni, de a tulajdonosának is. 20-30 év múlva a felnőtté cseperedő gyermeknek felbecsülhetetlen kincs lesz egy babanapló, amit a szülei róla, neki írtak és az általuk legszebbnek ítélt fényképekkel illusztráltak. Egy élménygyűjtő album, ami összeköti a múltat és a jelent. Örök emlék akár generációkon át.

Számukra fontos a fenntarthatóság, ezért náluk a vásárlásod értékének 5%-ával hazai erdőtelepítési programot támogatsz.

Babanaplójuk mellett a

30-30 darab gyönyörű grafikájú kártyával ad ötleteket a kismamáknak az előttük álló 9 hónap illetve a kisbabával töltött első 12 hónap eseményeinek kreatív megörökítéséhez.

Mérföldkő kártyák

Kéz- és talplenyomat készítő nyomdai szettjük kétféle méretben, akár 2 éves korig segít az apró tenyerek és tappancsok lenyomatának maszatmentes, bababőr-barát elkészítésében.

babanaplo_lanyos_vagott

Emlékőrző termékeik tökéletes babaváró és babaköszöntő ajándékok.

Érdemes ellátogatni a Szülőverzum.hu-ra, hiszen nem csak webshop, hanem folyamatosan frissülő blogbejegyzések és online tudástár is található rajta.

Keresztnév keresőjüket már ismered? A számos szűrési lehetőséget kínáló névkalkulátorral könnyebben megy a baba nevének megtalálása is!

Aktuális akciókért és inspiráló baba-mama tartalomért kövesd őket a Facebookon és az Instagramon.

babanaplo_otfele_borito

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Planetino
[]