Mind a(z) 38 találat megjelenítve

Rozsdamentes Acél Kulacs Gyerekeknek és Felnőtteknek

Egyre többet hallunk a mikroműanyagokról és hasonló szennyeződésekről, így felmerül a kérdés, hogy milyen kulacsot használjunk, ami nem káros gyermekeink egészségére?

A Fresk és Pellianni rozsdamentes acél kulacsai és termoszai nem csak praktikusak és vagányak, de nem juttatnak károsanyagokat a szervezetünkbe, köszönhetően ftalát-, ólom- és BPA mentességének. Így pedig nem csak a babáknak, de a bolygónknak is barátai!

Minőségi alapanyagának és kialakításának köszönhetően hosszú élettartamú, így akár a család több tagja számára is tökéletes kiegészítő lehet.

  • hosszú élettartamú
  • károsanyag mentes
  • fenntartható
  • skandináv design
  • környezetbarát
  • prémium minőség

Miért fontos, hogy a kulacs gyerekeknek megfelelő anyagból készüljön?

Mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos, hogy kisbabánk mit vesz a szájába, erre minden szülő gondosan odafigyel. De vajon azt is szem előtt tartjuk, hogy egyes babatermékek milyen mikorszennyeződéseket és egyéb káros anyagokat tartalmazhatnak? Mivel ezek közvetlenül a gyerekek szervezetébe kerülhetnek, ezért nagyon fontos utánajárni, hogy pontosan milyen összetevőkből készült a termék, amit megvásárolunk gyermekünk számára.

Milyen kulacs nem káros gyerekeknek?

A műanyag, sokszor rövid élettartamú kulacsok és termoszok helyett a rozsdamentes acél termékeket érdemes keresni. Ezek amellett, hogy elnyűhetetlenek könnyen tisztíthatóak és legtöbb esetben károsanyag mentesek.

Milyen anyagokból készülhet egy kulacs?

A webshopon található skandináv design termékek mindegyike BPA- ólom- és ftalátmentes, a legjobb minőségű 304-es / 18/8-as rozsdamentes acélból vagy üvegből készültek, ellenőrzött körülmények között. A termékek nem csak babánk számára biztonságosak, de a bolygónkat is óvják, mivel prémium alapanyagainak hála hosszú élettartamúak. Tisztántartásuk rendkívül egyszerű. Anyagukból adódóan, megfelelő tisztítási rután mellett, nem penészesednek, nem nyálkásodnak. A szívószálak kis kefével, a palack üvegmosóval egyszerűen, gyorsan tisztítható. A vaakuumszigetelt kulacsok mosogatógépben nem moshatók.

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Mini Gyerek termosz – Metal Zöld

8 590 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Bálna

11 290 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Bogyók

11 290 Ft12 220 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Dínó

11 290 Ft12 220 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Fecske

11 290 Ft12 220 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Jegesmedve

11 290 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Krokodil

11 290 Ft12 220 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Pitypang

11 290 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Nordic gyerek termosz – Süni

11 290 Ft

Így vedd rá a gyerekedet az ivásra!

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása. Sokszor magunkat is figyelmeztetni kell rá, a játék hevében mindenről megfeledkező, a szomjúságot nehezebben felismerő gyerekeket pedig még inkább.

Legyen mindig elérhető közelségükben folyadék. Egy saját gyerek kulacs az általuk kiválasztott mintával egyrészt meghozza a kedvet az iváshoz, másrészt pedig figyelmeztet is rá, ahányszor ránéznek. A legjobb, ha csapvizet isznak, de termosz kulacsba kerülhet meleg tea vagy hűvös gyümölcslé, ivójoghurt is.Nagyobb esély van rá, hogy ne felejtsen el inni, ha ott van a gyerek termosz kulacs az asztalánál, az ágya mellett, játék közben, az udvaron, a játszótéren stb-stb. Figyeljünk, hogy mindig vigye magával.

Egy rozsdamentes acél kulacs gyerekeknek szóló vidám mintával rögtön segít eszükbe juttatni ezt a kicsiknek is.Sok gyerek nem szeret sima vizet inni – bár ez lenne a legjobb -, ilyenkor pár gyümölcsdarabot is dobhatunk a termosz kulacsukba, ez megízesíti a csapvizet annyira, hogy nagyobb kedvvel kortyoljanak belőle. A folyadék ivását lédús gyümölcsökkel is ki lehet egészíteni, a gyerek termosz kulacs mellett a termosz ételhordó is jó szolgálatot tesz például a játszótéren.

Sokan tapasztalhatjuk, hogy a színes, mintás üdítők – illetve főként azok csomagolása - mennyire csábítók a gyerkőcök számára a boltokban. Ugyanennyire csábító lehet egy vagány vagy éppen cuki mintás rozsdamentes acél kulacs a gyerekeknek. A gyerek termosz kulacsaink többféle ivórésszel kaphatók, így a legkisebbek számára is jól és biztonságosan használhatók egyedül is, de a nagyobbak is kényelmesen tudnak inni belőlük.

A gyerek kulacsok segítségével könnyen mérhetjük is, hogy elfogyott-e a napi ajánlott folyadékmennyiség. Ha mi jó példát mutatunk, azaz mi is visszük magunkkal az itókánkat, a rozsdamentes acél kulacs a gyerekeknek is természetes „kellék” lesz.

A rozsdamentes acél kulacs gyerekeknek azért praktikus, mert strapabíró, törhetetlen és könnyen tisztítható. A gyerek termosz kulacsainkkal semmilyen károsanyag nem kerülhet a gyerekek szervezetébe.

Vissza a tetejére!
Planetino
[]