Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Egyre többet hallunk a mikroműanyagokról és hasonló szennyeződésekről, így felmerül a kérdés, hogy milyen kulacsot használjunk, ami nem káros gyermekeink egészségére?

A Fresk és Pellianni rozsdamentes acél kulacsai és termoszai nem csak praktikusak és vagányak, de nem juttatnak károsanyagokat a szervezetünkbe, köszönhetően ftalát-, ólom- és BPA mentességének. Így pedig nem csak a babáknak, de a bolygónknak is barátai!

Minőségi alapanyagának és kialakításának köszönhetően hosszú élettartamú, így akár a család több tagja számára is tökéletes kiegészítő lehet.

  • hosszú élettartamú
  • károsanyag mentes
  • fenntartható
  • skandináv design
  • környezetbarát
  • prémium minőség

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Termosz – Stars

7 290 Ft

Kulacsok, Üveg cumisüvegek

Termosz – Türkiz (mini)

6 690 Ft

Miért fontos, hogy a kulacs gyerekeknek megfelelő anyagból készüljön?

Mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos, hogy kisbabánk mit vesz a szájába, erre minden szülő gondosan odafigyel. De vajon azt is szem előtt tartjuk, hogy egyes babatermékek milyen mikorszennyeződéseket és egyéb káros anyagokat tartalmazhatnak? Mivel ezek közvetlenül a gyerekek szervezetébe kerülhetnek, ezért nagyon fontos utánajárni, hogy pontosan milyen összetevőkből készült a termék, amit megvásárolunk gyermekünk számára.

Milyen kulacs nem káros gyerekeknek?

A műanyag, sokszor rövid élettartamú kulacsok és termoszok helyett a rozsdamentes acél termékeket érdemes keresni. Ezek amellett, hogy elnyűhetetlenek könnyen tisztíthatóak és legtöbb esetben károsanyag mentesek.

Milyen anyagokból készülhet egy kulacs?

A webshopon található skandináv design termékek mindegyike BPA- ólom- és ftalátmentes, a legjobb minőségű 18/8-as rozsdamentes acélból vagy üvegből készültek, ellenőrzött körülmények között. A termékek nem csak babánk számára biztonságosak, de a bolygónkat is óvják, mivel prémium alapanyagainak hála hosszú élettartamúak.

A Planetino küldetése:

Mindis is fontos volt számunkra a bolygónk, a környezetünk megóvása, és a gondolat, hogy mit hagyunk itt a felnövekvő generációk számára.

Amikor viszont megérkeztek a gyerekek elengedhetetlenné vált számunkra, hogy felkutassuk azokat a termékeket, amik nem csak a babánk számára biztonságosak, de prémium minőségének hála elnyűhetetlenek, így akár több gyerek is használhatja őket. Ekkor jött az ötlet: összegyűjtjük ezeket a termékeket egy helyen, hogy megkönnyítsük a tudatos szülők dolgát, és egy webshopon minden szükséges terméket megtaláljanak.

Vissza a tetejére!
[]