Mind a(z) 2 találat megjelenítve

gyerek fürdőköpeny(2)

Filibabba
A Filibabba egy dán dizájn márka, helyileg Aarhausban található, de lefedik teljes Skandináviát, Európát és a világ többi részét is. Küldetésük, hogy olyan belső teret hozzanak létre babák, gyermekek számára, mely emlékezetessé teheti a mindennapi pillanatokat, biztosítva a legjobb minőséget és időtlen kivitelezést. Terveik saját tapasztalatikon és a mindennap inspirációin alapulnak. Minden tervük a körülöttünk lévő környezet és emberek iránti szeretet és tisztelet szem előtt tartásával készül. Figyelnek gyermekeink és környezetünk jövőjére, ezért megszerezték a GOTS tanusítványt (Global Organic Textil Standard). A GOTS egy címke az organikus textilek számára, amely lefedi az egész gyártási folyamatot a gazdálkodóktól kezdve, a környezetileg és társadalmilag felelős termelésen át, a végtermék előállításáig.

Tervezési filozófiájuk, hogy nyugodt, időtlen és egyedi formákat hozzának létre, melyek gyermeket és felnőtteket egyaránt inspirálnak. Megtisztelőnek érzik, hogy átadhatják a skandináv örökséget, így minden tervükben és színben az északi történelem egy darabja jelenhet meg. Céljuk és jövőképük, hogy minden gyermek biztonságos és egészségesen megőrzött környezetben nőhet fel, ezért a felelősségvállalás az egyik alapvető értékük, illetve embertársaink és környezetünk védelme és tisztelete.

Kollekció
Az új kollekciót az északi természet ihlette. A ragyogó napsütés a világos égen, a meleg nyári napok, a hűs szellő, a pasztellszínű vadvirágok az árok partján és minden, ami ehhez kapcsolódik. Élénk színek és a föld színei jellemzik a kollekciót, amely a meleg nyári napokat és a természet felfedezését juttatja eszükbe.

Az új kollekció részeként létrehoztak pár új barátot is a Filibabba család tagjaiként és hogy vonzóbbá tegyék őket a gyermekek számára is: Bea, Lullu, Balder, Otto, Freya, Milo, Bella és Felix. Az anyagok gondos kiválasztásánal szem előtt tartották, hogy a babák számára fontosak a tapintással való érzékelés útján szerzett élmények. Remélik, hogy ezek az új állatok sok baba barátaivá válnak és báhová is kerülnek, örömet szereznek.

A kollekció másik új vonalaként elkészültek a kordbársony termékek, amelyekre nagyon büszkék. A kordbársony anyag eleganciát és egy extra dimenziót kölcsönöz a színeknek. Az anyag vonzóbb a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt, képviselve a minimalista északi dizájnt.

Reméljük,Te is annyira fogod élvezni ezen termékek használatát, mint a Filibabba a megalkotásukat.

Planetino
[]