Mind a(z) 41 találat megjelenítve

Iskolatáskák és tornazsákok

Amikor termékek után kutatunk mindig rácsodálkozunk mennyi kreatív megoldás létezik, amivel óvjuk a környezetünket, legyen szó újrahasznosított PET palackról, vagy 100% organikus pamutról.

A Fresk, Pellianni és SAGA hátizsákokban és tornazsákokban az a legjobb, hogy nem csak a bolygónknak teszünk jót, amikor ezt választjuk, de az elnyűhetetlen anyagoknak hála örök darabra teszünk szert – bármelyiket is választjuk -, amit akár a következő csemetének is jó szívvel átadhatunk.

Ami pedig már tényleg csak hab a tortán: szinte lehetetlen választani a cukibbnál cukibb minták közül!

    • organikus vagy újrahasznosított anyagok
    • skandináv design
    • fenntartható
    • prémium minőség
    • környezetbarát
17 190 Ft21 490 Ft
Akció!

Mitől jó egy iskolatáska?

Ugye bele sem kell mennünk szülőként mit jelent egy iskolakezdés, főleg, ha több iskoláskorú gyerek is van a családban: végeláthatatlan iskolatáska, tolltartó, ceruza, füzet vásárlás…

Hogyha pedig ezt évről évre meg kell tennünk, az se pénztárcánk, se a bolygónk számára nem fenntartható. 

Küldetésünk, hogy termékeink minőségének köszönhetően örök darabokok legyenek a családban, sőt: akár több gyermek számára is használhatóak legyen egymás után. 

Milyen következményei lehetnek, ha nem megfelelő iskolatáskát veszünk? 

Fontos már gyermekkorban elkezdeni a gyerekek tudatosságra való tanítását, ennek pedig elengedhetetlen eleme, hogy olyan ellenőrzött, organikus, minőségi termékeket vásároljunk, ami strapabíróságának hála hosszú ideig szolgál minket, így elkerülve a holmik halmozását. 

Ezt pedig hosszútávon nem csak környezetünk, de pénztárcánk is meghálálja majd! 

Mennyi helyre van szükség egy iskolatáskában? 

Egy tolltartó ide, egy füzet oda és persze az uzsonnáról nem is beszéltünk még. Egyértelmű tehát, hogy egy iskolás hátizsákjának legnagyobb erénye, ha minél több zseb van benne. A Pellianni és Fresk hátizsákok pedig nem ismernek határokat, ha rendszerezésről van szó! 

Milyen anyagból készülnek az iskolatáskák?

Hogy miből készülnek a táskák a Planetino világában? Organikus, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező, fair trade, biológiailag lebomló anyagokból, újrahasznosított PET palackból vagy éppen 100% organikus pamutból. Néha minket is meglep, hogy milyen kreatív megoldások léteznek a fenntarthatóságra, egyik nagy kedvencünk a Fresk iskolatáska, ami újrahasznosított PET palackból készült anyagának hála nem csak elnyűhetetlen, de még vízálló is! 

Mit jelent az, hogy újrahaszonosított iskolatáskát vásárolok?

Gondolom az senkinek nem új információ, hogy a PET palackok az egyik legnagyobb mennyiségben előállított műanyag hulladékok szerves részét képezik. Sajnos egyelőre nincs rá reális esély, hogy ezeket valami sokkal fenntarthatóbb, környezetkímélőbb anyag váltja fel belátható időn belül. 

Szerencsére azonban több szervezet hatékonyan dolgozik azon, hogy ezeknek legalább egy kis százalékat újrahasznosítva a szemétből újra valami értéket hozzanak létre, ezáltal csökkentve a műanyag hulladék okozta terheket a bolygónk számára.

Hogyan tisztítsuk az iskolatáskát?

Amikor gyerek van a háznál, ott bizony a saras, koszos holmik is felbukkannak előtt vagy utóbb! Milyen szerencse, hogy ezeket a hátizsákokat probléma nélkül be lehet tenni a mosógépbe, és egy pillanat alatt tizstává varázsolni. A minőségi alapanyagoknak hála pedig nem bolyhosodik ki a többedik mosás után sem, és a varrás is sértetlen marad!

Mi az az úszótáska? Miben más, mint egy hagyományos tornazsák?

A Fresk úszótáskái olyanok, mint egy hagyományos tornazsák, vízhatlan anyagának köszönhetően viszont tökéletes kiegészítője az uszodának vagy a strandolásnak! Ráadásul egy szeparált első zsebbel is el van látva, így a vizes holmikat külön tudjuk pakolni a személyes tárgyaktól.

Hogyan válasszunk iskolatáskát?

Mivel a fenntarthatóság fontosságára való odafigyelést nem lehet elég korán elkezdeni, ezért nagyon fontos, hogy amikor gyermekeinknek vásárolunk gondosan kiválasszuk az adott terméket. Figyeljünk rá, hogy milyen alapanyagokból, és milyen eljárással készült. Lehet, hogy elsőre ezek a termékek drágábbnak tűnnek, de elnyűhetetlenségének köszönhetően hosszútávon pénztárcánk is hálás lesz.

Mi, a Planetinonál csak olyan termékeket válogatunk a webshopunkba, amik organikus, környezetbarát alapanyagokból vannak, nincs ez másként a táskák esetében sem!

 

Vissza a tetejére!
Planetino
[]