Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Fürdőköpeny

Mivel a gyerek fürdőköntös közvetlenül babánk érzékeny bőréhez ér, így nem mindegy milyen anyagból készül.

Mit jelent, hogy egy fürdőköpeny bőrbarát?

Azt, hogy kizárólag fenntartható, organikus anyagból készült, természetességéből adódóan pedig nem irritálja a bőrt.

A tudatos szülők számára készültek a Filibabba gyerek fürdőköpenyei és poncsói, amik amellett, hogy 100% organikus pamutból lettek előállítva a skandináv design világ izgalmas színeiben kapható.

  • 100% természetes anyagok
  • károsanyag mentes
  • fenntartható
  • skandináv design
  • környezetbarát
  • prémium minőség

Miért fontos, hogy egy gyerek fürdőköpeny a megfelelő anyagból készüljön?

Amikor a polcról automatikus mozdulattal leemelünk egy ruhadarabot sokszor nem szánunk rá időt, hogy megnézzük pontosan milyen összetevőkből készült. Ez egy felnőtt esetében is probléma, de nem is gondolnánk milyen káros lehet a babák és kisgyerekek számára, hogyha a közvetlenül érzékeny bőrével érintkező anyag nem a megfelelő összetevőket tartalmazza.
Amikor belevágtunk a Planetinoba akkor szembesültünk vele, hogy milyen időigényes olyan termékeket találni, amik anyaga 100%-ig megfelel a babák bőrének. 

Mit jelent, hogy egy fürdőköpeny bőrbarát?

A bőrbarát fürdőköntös azt jelenti, hogy semmilyen olyan anyagot nem tartalmaz, illetve nem használnak a gyártás során, ami irritálhatja a babák érzékeny bőrét.

Miért ajánljuk a Filibabba gyerek fürdőköntösét?

A Filibabba fürdőkollekciójának ternéke 100% GOTS tanusított biopamutból készült fürdőköpeny. A GOTS logóval ellátott termékeknél biztosak lehetünk benne, hogy a textiltermékeket ökológiai módon gyártották és a gyárban szigorú környezeti és társadalmi normáknak megfeleltek. Ezek azt mutatják, hogy a gyapotot ökológiai módon termesztették, szigorú környezetvédelmi szabványokat dolgoztak ki a feldolgozásra, a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak, és az egész ellátási lánc - a nyersanyagok betakarításától a környezetileg és társadalmilag felelős gyártáson át a címkézésig - mindennek megfelel, amit egy független, harmadik fél tanúsított.

A Planetino küldetése

Mindis is fontos volt számunkra a bolygónk, a környezetünk megóvása, és a gondolat, hogy mit hagyunk itt a felnövekvő generációk számára.
Amikor viszont megérkeztek a gyerekek elengedhetetlenné vált számunkra, hogy felkutassuk azokat a termékeket, amik nem csak a babánk számára biztonságosak, de prémium minőségének hála elnyűhetetlenek, így akár több gyerek is használhatja őket. Ekkor jött az ötlet: összegyűjtjük ezeket a termékeket egy helyen, hogy megkönnyítsük a tudatos szülők dolgát, és egy webshopon minden szükséges terméket megtaláljanak.

Vissza a tetejére!
Planetino
[]