Hangolódjunk óvodára és iskolára!

Környezetbarát edukációs pószterek a Mökki Designtól

Három kislányom közül a legnagyobb most fogja kezdeni a második osztályt, a legkisebb pedig a kiscsoportot az óvodában. A legkisebbtől gyakran meg szoktam kérdezni: “Luca, te mikor nőttél meg??”

Amikor a gyermekünk intézménybe kezd járni -legyen az bölcsi, óvoda vagy iskola- az nagy mérföldkő az egész családnak. Ráadásul az iskola elkezdésével gyakran a szobát is át kell egy alakítani és megteremteni a tanulás helyét, közegét, hangulatát. 

Ha ehhez az átalakításhoz van elég terünk, akkor jön a kérdés: milyen dekorációval dobjuk fel a falakat? Mi az, ami megteremti a hangulatot az örömteli tanuláshoz? Ehhez hoztunk most néhány ötletet a MÖKKI designtól.

A faldekoráció tervezésekor számunkra az a legfontosabb cél, hogy  láthatatlanul a gyermekeink mindennapjaikba csempésszük az igényest, az időtállót és a fenntarthatót. Ezért csupa olyan mintával és grafikával dolgozunk, amit nem nő ki a gyermek, ugyanakkor szép a szemnek és a léleknek egyaránt. Emellett minden alkotás itthon előállított termék, amely hazai alkotó munkája.

Falikép ötletek óvodásoknak

Az óvodás gyerekek agya olyan, mint a szivacs: mindent magukba szívnak. Azok a formák, színek, az az információ ami körülveszi őket észrevétlen a részükké válik, ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy mi veszi körül gyermekeinket a gyerekszobában.

A MÖKKI design repertoárjában megtalálhatóak a Wabisabi Park alkotásai. Andi -aki a vállalkozás mögött áll- a természetközpontú és környezeti nevelés alapelvei mentén segíti a szülőket a munkájával. Az állatfajokat ábrázoló akvarelljei pontos ábrázolásai az állatvilág egy-egy csoportjának, amelyek bármely (gyerek)szoba díszévé válhatnak.

Falikép ötletek iskolásoknak

Az első osztályos kisiskolás számára a legnagyobb varázslat, amikor összeállnak a betűk és a számok. Ezt a folyamatot segítik ezek a poszterek, amelyek a számokat 0-tól 9-ig, a magyar és az angol abc betűit ábrázolják kis képek segítségével. A fiúk kedvence a dínós abc-s falikép, ami az angol abc betűit tartalmazza egy-egy gyönyörűen megfestett dinoszaurusszal.

Mit érdemes tudni a MÖKKI design faliképekről?

100% újrahasznosított, prémium minőségű Rives Tradition kreatív papírra nyomtatunk minden gyerekszobai faliképet. A3 vagy A4-es méretből lehet választani. 

A faliképek mellé választhatunk kézzel készült natúr posztertartó sínt, aminek különlegessége, hogy maradék faanyag megmentésével készülnek és ugyancsak hazai kézműves termékek. Ha azonban más megoldást keresünk, akkor az interneten számos ötletet találunk (IKEÁS keret lefestése, apró facsipesz madzaggal, stb).

Legyen szó kisebb vagy nagyobb gyerkőc szobájáról, vagy bármilyen más szobáról, a MÖKKI design repertoárjában biztosan találtok olyan faliképet, ami elnyeri a tetszéseteket és az otthonotok díszévé válhat.

Nézzetek szét nálunk bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Planetino
[]